Skokomfort i Malmö
Du är inte inloggad
0 produkt(er)


ErgoPad Redux Hallux

899,00 krselect
Ortopediskt skoinlägg från Bauerfeind för avlastning av hallux valgus, limitus och rigidus. Inlägget har ett fast parti vid fotens främre del som begränsar smärtsamma rörelsemönster. Ett smärtfritt sätt att gå.

Redux Hallux ger ett utmärkt stöd vid hallux limitus och rigidus (rörelsebegränsning respektive stelhet i stortåleden) och är anpassat för de besvär som kan uppkomma i samband med dessa.

Skoinlägget ger snabb avlastning av det ömma området, och resultat uppnås med hjälp av en styv zon som är placerad rakt nedanför metatarsofalangeal-leden (stortåleden) och som löper mot fotens ytterdel samt under stortåns trampdyna för att ge framfoten en plan position. 

Inlägget begränsar leden i stötfasen och minskar därmed de smärtsamma rörelserna vid gång. Inläggets styva zon är tillverkad i tålig, elastisk plast.

ErgoPad Redux Hallux passar i de flesta skor som har en ca 3-4 mm tjock och löstagbar innersula.


Inläggets uppbyggnad:

Överdrag och ytlager
Högkvalitativt mikrofiberöverdrag och vadderat PU-ytlager.

Pelott
Anatomiskt utformad pelott.

Kärna
Fjärilsformad kärna som ger optimalt stöd för mellanfotsområdet utan att inlägget blir vridstyvt.

Styv zon
Avlastar ömma områden, motverkar supinationsfelställning i framfoten, begränsar smärtsamma rörelser samt förebygger att foten glider ur skon.

Foder
Cordura Nylon, tålig kontaktyta mot skon.


Rengöringsråd:

Ytan torkas av med mild tvättlotion eller milt desinfektionsmedel. Får ej tvättas i tvättmaskin. Låt lufttorkas - utsätt inte inlägget för värmekällor som element eller direkt solljus.


Bred läst. Finns även med smal läst.

En förpackning innehåller ett par skoinlägg (ett fast inlägg till varje fot).
Skriv in fotlängd, om du handlar första gången hos oss.
mm

Din kundvagn är tom.