Skokomfort - Returer
Skokomfort i Malmö
Du är inte inloggad
0 produkt(er)

Retur

Retur- och bytesrätt i 14 dagar. Varan skall vara i oanvänt skick samt i sin originalförpackning. Du som kund står för returfrakten.Ta med din försändelse till ett postombud där de väger paketet och sätter på porto. Kostnaden beror på paketets vikt och volym. Returen adresseras till följande adress:

Skokomfort  Scandinavien AB
Ystadvägen 9
214 30 Malmö


Detta ska finnas i returpaketet:

  • Produkten/produkterna du vill returnera, i oförändrat skick
  • Produktens originalförpackning
  • Ditt order- eller fakturanummer (står på orderns medföljande kvitto eller faktura)
  • Ditt namn

Obs! Förpacka din retur väl för att minska risken för skador. Använd exempelvis den påse och eventuell bubbelplast som medföljde din leverans eller något annat skyddande emballage. Tejpa aldrig direkt på produktförpackningen. Prisavdrag/debitering kan göras om en returnerad produktförpackning är grovt skadad pga bristande emballering.


Bytesinformation:

Vid önskat byte ber vi dig vänligen att lägga en ny order på produkten/erna som du vill byta till. Din order skickas direkt (gäller lagervaror, annars inom 2-5 vardagar) och du får ett nytt kvitto.


Återbetalning vid retur:
Summan för produkten/erna du returnerar till oss återbetalas automatiskt till ditt konto så snart vi har tagit emot och behandlat din retur. Summan återfinns sedan på ditt konto inom 2-4 vardagar. Vid återbetalning dras fraktkostnaden av summan.

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.